Leerling monteur installatietechniek 150 150 willemsuden

Leerling monteur installatietechniek

Ben jij een vmbo-schoolverlater en heb je zin om aan de slag te gaan als leerling monteur in de installatietechniek? Kies dan voor een leuk, afwisselend en uitdagend BBL-traject bij Willems Uden. Je gaat één dag per week naar school en werkt vier dagen per week binnen ons bedrijf. In deze vier dagen ga je veel ervaring opdoen in de praktijk.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als leerling monteur in de installatietechniek zul je veel verschillende aspecten van het vak voorbij zien komen. Er zal dus veel diversiteit zitten in de werkzaamheden die je uit gaat voeren. Je zult onder meer montagewerkzaamheden uitvoeren aan verschillende installaties. De installaties zullen bijna uitsluitend gedaan worden in utiliteitsgebouwen, bijvoorbeeld scholen, bedrijfsgebouwen of panden in de gezondheidszorg.

Je loopt altijd mee met een senior installateur, omdat je het vak nog leert. Je kijkt veel mee, maar kunt al snel zelf werkzaamheden uitvoeren. Het begint met assisteren, maar voordat je het weet ben je aan de slag om complete installaties te monteren. Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we dit vieren met bijvoorbeeld een gezellig vrijdagmiddagborrel of een frietje op de bouw. Daarna gaan we weer door naar het volgende project met nieuwe uitdagingen.

Wat vragen wij van jou?

Voor de functie leerling monteur in de installatietechniek hebben we onderstaande richtlijnen opgesteld. Beschik jij over andere kwaliteiten die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.

  • Leergierig
  • Technisch inzicht
  • Minimaal een vmbo-diploma
  • Gemotiveerd voor een carrière in de techniek

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een leuke functie met prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, grote kans op een (vaste) baan, intensieve begeleiding en een professionele werkomgeving met een informele sfeer. Jaarlijks heb je recht op 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen. Je krijgt bij ons ook de mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen om daarna eventueel door te groeien. Kansen genoeg!

Interesse?

Is dit wat jij zoekt en heb je interesse in deze functie? Stuur je sollicitatie per mail naar info@willemsuden.nl. Voor eventuele vragen kun je contact met ons opnemen via 0413-262737.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.