Onderwijs

Willems Uden, voor een frisse school met optimale prestaties

Een optimaal klimaat voor betere leerprestaties
U wilt voor leerlingen een optimale omgeving creëren. Een omgeving waar ze zich prettig voelen en zich goed kunnen concentreren. Een plek waar leerkrachten en leerlingen gezond en met plezier presteren. De luchtkwaliteit en het klimaat op school zijn van invloed op een betere concentratie en betere leerprestaties.

Frisse scholen
De afgelopen jaren heeft de overheid met het programma “Frisse Scholen” aandacht besteed aan het klimaat in schoolgebouwen. U wilt toch ook dat uw leerlingen en studenten zo goed mogelijk kunnen leren en presteren? Dan is een optimaal klimaat binnen uw onderwijsinstelling van groot belang. Wij adviseren u graag hoe u uw leerlingen en hun ouders een gezonde en veilige school biedt. Ook op het gebied van brandveiligheid en ontruiming.

Een duurzame school
Wij denken met u mee over de kwaliteit van de lucht, het thermische klimaat, de kwaliteit van de ventilatie en brandveiligheid. Samen zetten we al uw wensen om in een optimale installatie. Hierbij houden we uiteraard rekening met de exploitatiekosten. We werken graag samen met u aan goed doordachte duurzame oplossingen

Totaalconcept, van A tot Z
Willems Uden maakt installaties voor basis –en middelbare scholen, hogescholen, regionale opleidingscentra en universiteiten. Dat varieert van relatief eenvoudige installaties voor bijvoorbeeld een basisschool tot aan zeer complex installatiewerk voor een hogeschool of universiteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de laboratoria en restaurants in die gebouwen.

Hieronder ziet u een selectie van projecten die we hebben mogen realiseren in het onderwijs. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.