Woningbouw

Willems Uden, duurzaam en innovatief 

Woningbouw
Willems Uden realiseert woningbouwprojecten. Zowel projectmatig als voor particulieren. Wij hebben ruime ervaring met projecten in de woningbouw zowel in de particuliere sector als in openbare sector. Wij werken nauw samen met particuliere opdrachtgevers, aannemers en/of woningbouwcorporaties. Als gecertificeerd totaal installateur leveren we zorgeloos vakwerk

Van enkele woningen tot seriematige woningbouwprojecten en van nieuwbouw tot renovatie. Willems Uden is totaalinstallateur. Wij hebben jarenlange ervaring in de woningbouw en vastgoed. Alle kennis en expertise is aanwezig voor uw klimaat technische installatie, zoals centrale verwarming, airconditioning, ventilatie en luchtbehandeling. Ook loodgieterswerk en zink- en koperwerk behoren tot deze werkzaamheden.

Duurzaam en innovatief 
Wij installeren kwalitatieve, hoogwaardige en energiezuinige systemen. Duurzame oplossingen voor optimaal wooncomfort. We vertalen uw wensen naar een energiezuinig ontwerp en realiseren dit binnen afgesproken tijd en budget.

Hieronder ziet u een selectie van projecten die we hebben mogen realiseren in de woningbouw. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.