WILLEMS UDEN

DUURZAAM & DOORDACHT

Willems Uden is een werktuigbouwkundig installatiebedrijf. We voeren projecten uit in zowel binnen- als buitenland. Dat zijn hoofdzakelijk complexere installaties in de utiliteitsmarkt. We richten ons onder meer op kantoren, bedrijfspanden, industriële gebouwen, (brede) scholen, multifunctionele accommodaties,
sportaccommodaties, zorginstellingen, en (project)woningen. We adviseren, berekenen, ontwerpen, realiseren en beheren alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties. Tot onze opdrachtgevers behoren projectontwikkelaars, overheid, gemeentes, stichtingen, bouwbedrijven, ondernemers en particulieren.

Wat betreft werktuigbouwkundige installaties van hoge kwaliteit hebben wij ruime ervaring en zijn we actief in de sectoren onderwijs, bedrijfshuisvesting, gezondheidszorg, cultuur en recreatie, industrie, defensie en woningbouw. Hieronder ziet u de sectoren waarin we projecten realiseren en onze specialismen. Willems Uden is een modern en multidisciplinair installatiebedrijf. Wij hechten veel waarde aan innovatieve toepassingen. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.