Water-, gas- en sanitairtechniek

Willems Uden realiseert installatietechniek op het gebied van water, gas en afvoeren.

Willems Uden realiseert installaties op het gebied van sanitair, water, gas en afvoeren. Wij zijn erkend water-technisch én erkend gas-technisch installateur en werken volgens actuele regelgeving. Wij realiseren uw sanitaire installaties zodat ze voldoen aan uw eisen en de eisen van deze tijd. Denk daarbij aan koud- en warm-tapwaterinstallaties, onthardingsinstallatie, drukverhogingsinstallaties, gasinstallaties, vuil -en hemelwaterafvoer, brandblusinstallaties en sanitaire toestellen.

Willems Uden verzorgt alle voorkomende installatiewerkzaamheden op het gebied van sanitair, water, gas en afvoeren. Wij leveren een totaalconcept rond sanitair-technische installaties.

Water

Wilt u een nieuwe badkamer of heeft u vragen over een keukenboiler? Is een waterleiding gesprongen? Willems Uden helpt u graag met het aanleggen en onderhouden van goed functionerende watersystemen. Onze monteurs leggen zorgvuldig nieuwe waterleidingen aan, ze zorgen ervoor dat u snel warm water heeft en repareren kapotte aansluitingen of onderdelen. Ook voor service en onderhoud kunt u ons inschakelen. 24/7.

Gas

Uw verwarming of gasfornuis maken gebruik van gas. Dat maakt gas dan ook onmisbaar voor u. Het is van belang dat dit goed is geregeld in uw woning of bedrijfspand. Bij Willems Uden hebben we de kennis in huis om alles vakkundig voor u te regelen. Met name bij gasinstallaties is veiligheid van levensbelang. Daarom testen wij iedere aangelegd onderdeel op duurzaamheid en kwaliteit. Uiteraard beschikken onze mensen over alle nodige opleidingen en certificaten.

Sanitair

Willems Uden kan uw huidige sanitair aanpassen. Denkt u bijvoorbeeld aan het aanbrengen van ergonomisch sanitair. Van advies tot feilloze uitvoering. Ook plaatsen we volledige sanitaire ruimtes in woningen of bedrijfsgebouwen. Vanaf het ontwerp tot de oplevering zullen we met u overleggen. We adviseren u over de toe te passen technieken, materialen en opstellingsmogelijkheden.