Verwarming

Energiezuinige binnenklimaat-oplossingen

Voor ieder project de juiste installatie
Willems Uden is gespecialiseerd in verwarmingstechniek. Van het plaatsen of vervangen van een ketel tot en met complete installaties voor bijvoorbeeld scholen, kantoren en zorgcomplexen. Bij zowel nieuwbouw als renovatie van bestaande gebouwen verzorgen wij de nieuwe verwarmingsinstallaties. Van advies en ontwerp tot het vakbekwaam installeren en periodiek onderhouden.

Onderhoudscontract

Willems Uden heeft honderden ketels in onderhoud en dagelijks te maken met de kleinere installaties, zoals het vervangen van ketels en het oplossen van storingen. Ook zijn we gespecialiseerd in het inrichten en onderhouden hiervan. U kunt bij Willems Uden een onderhoudscontract afsluiten voor uw CV-installatie. Daarmee krijgt u de zekerheid van continuïteit, tegen een voordelig tarief.

Alles onder één dak als het gaat om klimaattechniek

Wij beschikken over alle benodigde deskundigheid op het gebied van traditionele verwarmingssystemen met gasgestookte HR-ketel, laagtemperatuurverwarming met bodemenergie en warmtepomp tot aan centrale verwarming door middel van stadsverwarming. De warmteafgifte in de ruimtes vindt onder ander plaats via vloerverwarming, stralingspanelen, convectoren en radiatoren.

Willems Uden verzekert u van energiezuinige oplossingen voor een prettig en gezond binnenklimaat.