85 jarig jubileum Willems Uden 702 482 willemsuden

85 jarig jubileum Willems Uden

Afgelopen weekend hebben we een magisch weekend beleefd. Willems Uden bestaat sinds 4 mei 85 jaar! Om ons 85 jarig jubileum het beste aan jullie over te brengen kan een blog natuurlijk niet ontbreken. In deze blog nemen we jullie mee in de mijlpalen, het teamuitje en de toekomst van Willems Uden.

85 jarig bestaan Willems Uden

Mijlpalen van Willems

Willems Uden is op 4 mei 1939 opgericht door Harrie Willems. Sinds de oprichting van het toentertijd loodgietersbedrijf heeft Willems een aantal verschillende directieleden gekend, zijn er veel veranderingen doorgevoerd en zijn er vele mijlpalen bereikt.

Na 85 jaar lang aan vele projecten te werken, zijn er een aantal projecten waar we erg trots op zijn:

  • Markant Uden – Markant is het theater in het centrum van Uden. We zijn trots dat we dit project binnen gehaald hebben in verband met de vele concurrentie voor dit mooie pand. Met haar locatie in het centrum van Uden staat het theater in het midden van de samenleving.
  • Buas Breda – In Breda hebben we een voormalig klooster gerenoveerd tot een hogeschool. Hierbij zijn alle overbodige binnenwanden gesloopt waarna het gebouw opnieuw ingedeeld is. De twee grote binnentuinen zijn overkapt en als “social community” ruimte aan de hogeschool toegevoegd.
  • Mellepark Uden – In Uden hebben we aan het Mellepark gewerkt. Het betreft nieuwbouw van een modern complex dat een belangrijke gemeenschapsfunctie binnen de wijk vervult. In het gebouw hebben onder andere twee basisscholen, een wijkcentrum, kinderopvang en sporthal met vaste turnopstelling hun intrede genomen.

Teamuitje naar Efteling

Teamuitje naar de Efteling

Afgelopen zaterdag bestond Willems Uden precies 85 jaar. Om dit met het gehele personeel te vieren pakten we groots uit. Alle werknemers, inclusief partners en kinderen, zijn afgelopen zondag naar de Efteling geweest om deze unieke mijlpaal te vieren. De dag begon gezamenlijk om 10:30 waarna iedereen vrij was om zelf het magische pretpark te ontdekken. Waar de ene de strijd voerde tegen de vurige draak in Joris en de draak of door de loopings van de python vloog, waande de ander zich in de sprookjeswereld van het sprookjesbos of in de magische wereld van de droomvlucht.

Na uren lang plezier in het pretpark was het aan het einde van de middag weer tijd om te verzamelen voor een gave show en heerlijk diner bij Raveleijn. Na deze gezamenlijke afsluiter was het alweer tijd om de Efteling achter ons te laten en de feestelijke dag tot een einde te brengen.

Op naar meer!

Terwijl we terugkijken op onze rijke geschiedenis en het vieren van ons 85 jarig jubileum, kijken we ook vol verwachting naar de toekomst van Willems Uden. We vertrouwen erop dat we na deze mijlpaal nog vele jaren mogen bestaan en gave projecten mogen uitvoeren.