Industrie

Gericht op uw continuïteit

Ongestoorde productieprocessen, flexibiliteit, duurzaamheid en efficiency zijn van groot belang.

Om de concurrent voor te blijven moeten bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden en de kosten moeten omlaag. Willems Uden is op de hoogte van de normen en voorschriften in uw productie omgeving en thuis in alle technische disciplines. Wij bieden kwaliteit tegen een scherpe prijs en regelen alles van A tot Z.

Diverse leidingsystemen

Leidingsystemen zorgen ervoor dat grote hoeveelheden drink- en afvalwater, gas, olie en andere producten over grote afstanden gedistribueerd en vervoerd kunnen worden. Willems Uden ontwerpt en levert hoogwaardige stalen en kunststof leidingsystemen voor industriële doeleinden. Wij geven u deskundig advies. Willems Uden is uw partner voor een totaaloplossing in leidingsystemen.

Perslucht- en vacuüminstallaties

Willems Uden verzorgt de installatie van persluchtinstallaties zoals compressoren, blowers, vacuümpompen, filters, drogers en toebehoren. Wij realiseren voor elke toepassing een oplossing op maat. Rekeninghoudend met energieverbruik, investeringskosten, betrouwbaarheid en kwaliteit. Met onze kennis en ervaring optimaliseren en moderniseren wij elke installatie.

Gas- en zuurstofinstallaties

Willems Uden verzorgt de aanleg van gasdistributieleidingen voor uiteenlopende gassen in de industrie.

Stoominstallaties

Met stoom kunnen industriële processen gestuurd en geregeld worden. Willems Uden realiseert alle leidingensystemen hiervoor.

Proceswaterinstallaties

In de industrie wordt gebruik gemaakt van water. Bijvoorbeeld als koelwater, procesmiddel, oplosmiddel of als vervoermiddel. Ook stemmen wij het systeem volledig af op uw bedrijfsprocessen. Zo ontstaat proceswater. Proceswater is ideaal voor industriële toepassingen.