Cultuur en recreatie

Willems Uden, voor een klimaat om in te ontspannen

Bij culturele –en recreatieve evenementen komen er vaak veel personen in een korte tijd bij elkaar. Denk daarbij aan concerten, beurzen, sportevenementen, congressen en theaters. Bezoekers en personeel moeten zich prettig voelen.

Met de modernste koel- en klimaatbeheersingstechnieken zorgen wij voor het meest optimale en betrouwbare klimaat. Uiteraard spelen wij ook de hoofdrol in de installatie van de benodigde sanitaire voorzieningen.

Veilige opslag
Museumcollecties of archieven moeten in een optimaal klimaat bewaard worden. Luchtvochtigheid en temperatuur spelen hierbij een grote rol.

Duurzaam en veilig
Door het inzetten van energiebesparende installaties en koel- en verwarmingstechnieken, draagt u bij aan een beter klimaat.
Op het gebied van brandbeveiliging helpen wij u bij het optimaliseren van de veiligheid van uw gebouw. Het complete technische beheer van uw installaties kunt u aan ons toevertrouwen.
Hieronder ziet u een selectie van projecten die we hebben mogen realiseren in de sector cultuur en recreatie. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.