Hoe waarborgen wij onze veiligheidsnormen? 702 482 willemsuden

Hoe waarborgen wij onze veiligheidsnormen?

Bij Willems Uden staat veiligheid bovenaan onze prioriteitenlijst. Wij begrijpen dat het waarborgen van veiligheidsnormen niet alleen essentieel is voor de bescherming van onze werknemers, maar ook voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we wederom het ISO 9001:2015 en VCA**2017/6.0 certificaat hebben behaald. Onderstaand wordt uitgelegd wat deze certificaten precies inhouden.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. In deze norm staan eisen om kwaliteitsmanagementsystemen te standaardiseren, meetbaar en controleerbaar te maken. Bij Willems Uden integreren we de principes van 9001:2015 in al onze processen, van ontwerp tot uitvoering. Dit om ervoor te zorgen dat we consistent hoogwaardige diensten leveren aan onze klanten.

VCA**2017/6.0

VCA**2017/6.0, richt zich specifiek op veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) beheerssystemen binnen een organisatie. Als bedrijf dat actief is in de installatiesector begrijpen we het belang van veilig werken op de bouw. Door te voldoen aan de strenge eisen van VCA**2017/6.0 zorgen we ervoor dat onze werknemers veilig kunnen werken en dat risico’s tot een minimum worden beperkt.

Audit voor certificaten

Bij Willems Uden implementeren we deze normen niet alleen om aan de eisen te voldoen, maar omdat we geloven dat veiligheid en kwaliteit de kern vormen van veel wat we doen. Jaarlijks worden er verschillende audits uitgevoerd om vast te kunnen stellen dat we nog aan de criteria voor de certificaten voldoen. KIWA Nederland heeft 3 weken geleden de laatste audit bij ons afgenomen. Deze audit hebben we wederom positief afgesloten waardoor we gecertificeerd blijven.

Dit certificaat bevestigt ons vermogen om hoogwaardige diensten te leveren aan onze klanten, terwijl we tegelijkertijd een veilige werkomgeving voor onze medewerkers garanderen. Bij Willems Uden streven we er naar om de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen te waarborgen. Wil je meer weten over onze diensten? Kijk dan verder op onze site!