Werken bij Willems Uden

We verleggen graag onze grenzen! Jij ook?

Uitdagende projecten en aansprekende opdrachtgevers

Ben jij engineer, kostendeskundige, projectmanager, servicetechnicus, installatiemonteur, hulpmonteur of leerling monteur? Ben jij net afgestudeerd of juist al een poos aan het werk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? We willen jou leren kennen.

Inspirerend en energiek
Willems Uden is altijd op zoek naar goed technisch personeel. We bieden kansen in diverse functiegebieden, op alle niveaus en door het hele land. Je kunt bij ons je kennis in de praktijk te brengen én jezelf ontwikkelen. Een inspirerende baan bij een energieke werkgever.

Waarom bij Willems Uden?
Wij bieden je uitdagende projecten, een fijne werksfeer, een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt Willems Uden je alle mogelijkheden om binnen onze organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele groei door middel van onder andere opleidingen. We verleggen graag onze grenzen! Jij ook?

Vacatures

Ervaren servicetechnicus W-installaties 150 150 willemsuden

Ervaren servicetechnicus W-installaties

Willems Uden is op zoek naar een ervaren servicetechnicus W-installaties. Je gaat deel uitmaken van een jong en enthousiast team. Als servicemonteur verricht je zelfstandig (onderhouds)werkzaakheden aan gebouwgebonden installaties, met name in de utiliteit. Enthousiast? Bekijk de vacature en neem contact met ons op.

Lees verder
Werkvoorbereider/ Engineer Installatietechniek 150 150 willemsuden

Werkvoorbereider/ Engineer Installatietechniek

Jij gaat deel uitmaken van een enthousiast projectteam en bent in staat met je kennis, inzet en enthousiasme het niveau van het team te verhogen. Je bent een belangrijke schakel tussen de projectleiding en de uitvoering. Je maakt de werktuigbouwkundige installaties van onze projecten uitvoeringsgereed. Enthousiast? Bekijk de vacature en neem contact met ons op.

Lees verder
(Junior) Projectleider 150 150 willemsuden

(Junior) Projectleider

Als (junior) projectleider ga je sturing geven aan het projectteam en bewaak je het volledige proces, van engineering tot nazorg. Hierbij hou je rekening met de technische eisen, de planning, het budget en uiteraard de kwaliteit, want dat is waar Willems Uden voor staat! Om alles soepel te laten verlopen heb je veel contact met opdrachtgevers en onderaannemers. Enthousiast? Bekijk de vacature en neem contact met ons op!

Lees verder
Leerling monteur installatietechniek 150 150 willemsuden

Leerling monteur installatietechniek

Ben jij een VMBO schoolverlater en heb je zin om aan de slag te gaan? Kies dan voor een leuk en uitdagend BBL-traject bij Willems Uden. Je gaat één dag per week naar school en werkt vier dagen per week binnen ons bedrijf. Onder begeleiding van een eerste monteur realiseer en installeer je (deel-)installaties op onze werktuigbouwkundige projecten. Enthousiast? Bekijk de vacature en neem contact met ons op.

Lees verder
Allround installatiemonteur 150 150 willemsuden

Allround installatiemonteur

Willems Uden is op zoek naar een (ervaren) allround installatiemonteur. Je geeft op zelfstandige wijze gestalte aan de uitvoering en coördinatie van onze werktuigbouwkundige projecten in diverse sectoren. Zowel cv, gkw, gas, riolering, water, sanitair en andere installatietechnische werkzaamheden kunnen tot de taken behoren. Enthousiast? Bekijk de vacature en neem contact met ons op.

Lees verder
Hulpmonteur installatietechniek 150 150 willemsuden

Hulpmonteur installatietechniek

Willems Uden is op zoek naar hulpmonteurs installatietechniek. Onder begeleiding van een eerste monteur realiseer en installeer je (deel-)installaties op onze werktuigbouwkundige projecten in diverse sectoren. Enthousiast? Bekijk de vacature en neem contact met ons op.

Lees verder