Willems Uden Technische Installaties blijft UDI’19 trouw 1024 683 willemsuden
Sponsoring Udi' 19

Willems Uden Technische Installaties blijft UDI’19 trouw

Willems Uden Technische Installaties sponsort meerdere sportverenigingen in Uden zoals hockeyclub HCU, voetbalclubs FC de Rakt en FC Uden. UDI’19 blijft echter speciaal voor ons aangezien de directie reeds lange periode persoonlijk betrokken is bij deze club en onder andere lange tijd in diverse selectieteams hebben gevoetbald.

Willems Uden heeft al in 1991 besloten om sponsor van voetbalclub UDI’19 te worden, ondertussen alweer 32 jaar geleden. Door de tijd heen zijn we hoofd-, sub-, ster- en kledingsponsor geweest. Inmiddels siert Willems Uden alweer jaren op de achterzijde van het shirt van onder andere het eerste heren- en vrouwenteam.

De persoonlijke betrokkenheid zorgt voor de extra aandacht die Willems Uden aan UDI’19 schenkt. Dit resulteert er dan ook in dat we ook reeds geruime tijd 1 van de 5 ster-sponsoren zijn die de club rijk is. Door deze langdurige samenwerking levert Willems Uden een belangrijke bijdrage aan UDI’19.

Het motto “Willems Uden en UDI’19: topprestaties door techniek, motivatie en kwaliteit” zegt genoeg over de jarenlange prettige samenwerking!