Over Patrick Kremers 1024 693 willemsuden
Foto-Patrick

Over Patrick Kremers

Maak kennis met Patrick Kremers en Willems Uden Technische Installaties. In deze blog spreken we met de algemeen directeur van Willems Uden over zijn carrière en de huidige situatie van Willems Uden. Ook geven we u een voorproefje van de eerste blog van volgende maand, waarin we dieper ingaan op de historie en oorsprong van het bedrijf.

Wie is Patrick Kremers?

Patrick Kremers (42) is de algemeen directeur van Willems Uden Technische Installaties. Patrick heeft in februari 2008 het bedrijf overgenomen van zijn vader, samen met zijn broers Marc en Armand. De liefde voor het bedrijf is op jonge leeftijd ontstaan toen Patrick in weekenden en vakanties als hulp werkte bij Willems. Voor Patrick bij Willems Uden aan de slag ging, heeft hij de HAVO en de hbo-opleiding Hogere installatietechniek afgerond. Ook heeft Patrick stage gelopen bij Ingenieursbureau Sweegers en de Bruijn en Raadgevend Technisch Buro van Heugten (tegenwoordig Royal Haskoning DHV). Bij het laatste bedrijf is hij na zijn school blijven werken en heeft de nodige ervaring opgedaan. 

Nadat Patrick een tijd bij RTB Van Heugten werkte, is in overleg met zijn vader, Theo Kremers, besloten dat Patrick samen met zijn broers later het bedrijf over zou nemen. Na het overlijden van Theo is dit proces versneld ingezet. Inmiddels is er in de 16 jaar dat Patrick directeur is bij Willems Uden het een en ander veranderd. Zo zijn ze nog meer gaan focussen op de utiliteitsbouw en hebben ze de woningbouw bijna volledig achter zich gelaten. 

Huidige situatie Willems Uden

Willems Uden gaat dit jaar, zoals het er nu naar uitziet, meer projecten opleveren dan ze ooit hebben gedaan. Patrick geeft aan trots te zijn op deze prestatie, die nooit hadden kunnen lukken zonder het huidige hardwerkende team. Ook is Patrick trots dat het team ondanks de grote hoeveelheid aan projecten, de kwaliteit blijft leveren die Willems Uden wenst bij haar klanten. 

Ondanks de successen die Willems Uden behaalt, zijn er ook veel uitdagingen waar ze mee om moeten gaan. Tegenwoordig speelt naast stroombeperking, oplopende bouwrentes en hoge materiaalkosten ook duurzaamheid natuurlijk een grote rol. De regelgeving wordt steeds verder aangescherpt, waardoor je als bedrijf constant in beweging moet blijven. Contact met de klant is daarbij cruciaal. 

Klantcontact is altijd al een belangrijk aspect geweest voor Willems Uden. Het doel van Willems Uden is om te allen tijde kwaliteit en klanttevredenheid te waarborgen, waar contact met de klant natuurlijk onderdeel van is. De KPI die Willems Uden stelt is dan ook dat ze kwaliteit willen leveren voor de juiste prijs. Om deze KPI te kunnen waarborgen houdt Willems Uden de concurrenten wel in de gaten, maar kijken ze vooral naar zichzelf. “Door onszelf te blijven, blijven we concurrerend”, aldus Patrick Kremers.

Wat doet Willems Uden?

Willems Uden installeert technische installaties in de utiliteitsbouw. Overheid en semi-overheids projecten komen het vaakst voor. Scholen, bedrijfshuisvesting of projecten voor defensie , we doen het allemaal. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk verder op onze website of neem contact met ons op!