Interview door CV De Knoerissen 240 320 willemsuden

Interview door CV De Knoerissen

Aan tafel zitten we met Patrick Kremers, algemeen directeur van Willems Technische installaties uit Uden. Sponsor vanaf het seizoen 2015-2016. Zonder zelf veel op de voorgrond te willen treden, hebben ze bewust deze sponsorkeuze gemaakt. Tijd voor een nadere kennismaking!
Aangestuurd door drie broers, is Willems al sinds 1939 een bekende naam in Uden. Na het overlijden van hun vader namen de broers in 2008, eerder dan gepland, plaats in de directiestoel. “ We doen alle drie, waar we goed in zijn, laten iedereen in hun waarde en nog belangrijker; maken we duidelijke afspraken met elkaar” aldus Patrick over de voor- en nadelen van een dergelijk familiebedrijf.
Met prachtige lokale projecten als Markant Uden, Rabobank Uden-Veghel en Muzerijk, maar ook landelijke woningbouworganisaties en zorginstellingen op het CV, zijn wij als Knoerissen trots op een sponsor als deze. Ook tijdens dit gesprek spreken we weer over de gunning, het maatschappelijk element van Carnaval en vooral het aandeel willen hebben in een dergelijk lokaal feest. Natuurlijk hopen we dat Patrick, Marc en Armand ook dit seizoen aanwezig zijn tijdens de diverse evenementen en net zo trots zijn als wij op de saamhorigheid die we ieder jaar weer voelen.