Ervaren servicetechnicus W-installaties 150 150 willemsuden

Ervaren servicetechnicus W-installaties

Willems Uden is op zoek naar een ervaren servicetechnicus W-installaties. Je gaat deel uitmaken van een jong en enthousiast team. Als servicemonteur verricht je zelfstandig (onderhouds)werkzaakheden aan gebouwgebonden installaties, met name in de utiliteit. Je stelt installaties in bedrijf, analyseert problemen, voert kwaliteitscontroles en inventarisaties van HVAC-installaties en biedt oplossingen aan de klant. Je bent de directe schakel tussen de klant en onze servicemanager en maakt deel uit van onze storingsdienst.

Wij vragen een afgeronde MBO opleiding richting servicemonteur installatietechniek, bij voorkeur aangevuld met vakgerichte cursussen (F-gassen, meet- en regeltechniek). Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en je bent in het bezit van een rijbewijs. Daarnaast beschik je als visitekaartje van ons bedrijf over goede contactuele vaardigheden.

Bij Willems Uden hebben we een goede werksfeer en natuurlijk de leukste collega`s. Bij ons ervaar je een open en transparante cultuur. Iedereen is makkelijk benaderbaar en bereid elkaar te helpen. Wij bieden je een uitdagende en zelfstandige functie met een passend salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een bedrijfswagen en telefoon voor zakelijk gebruik. Daarnaast biedt Willems Uden je alle mogelijkheden om binnen onze organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele groei door middel van onder andere opleidingen. We verleggen graag onze grenzen! Jij ook?

Interesse? Stuur dan je motivatie en cv per mail naar info@willemsuden.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.