Ervaren servicetechnicus W-installaties

Willems Uden is op zoek naar een ervaren servicetechnicus W-installaties. Je gaat deel uitmaken van een jong en enthousiast team. Als servicemonteur verricht je zelfstandig (onderhouds)werkzaakheden aan gebouwgebonden installaties, met name in de utiliteit. Je stelt installaties in bedrijf, analyseert problemen, voert kwaliteitscontroles en inventarisaties van HVAC-installaties en biedt oplossingen aan de klant. Je bent de directe schakel tussen de klant en onze servicemanager en maakt deel uit van onze storingsdienst.

Wij vragen een afgeronde MBO opleiding richting servicemonteur installatietechniek, bij voorkeur aangevuld met vakgerichte cursussen (F-gassen, meet- en regeltechniek). Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en je bent in het bezit van een rijbewijs. Daarnaast beschik je als visitekaartje van ons bedrijf over goede contactuele vaardigheden.

Wij bieden een zelfstandige functie met een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, een prettige informele werksfeer en een bedrijfswagen en telefoon voor zakelijk gebruik.

Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan je sollicitatie per mail naar werken@willemsuden.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.